18.12.2010

Provocare!!


Va provoc pe toti cei care intrati sa-mi vizualizati blogul si va place sa-mi lasati comentariu cu ceea ce veti face de Craciun si de Revelion.Si ce planuri ati avea pentru anul nou....
Eu am sa scriu,ca sa nu ziceti ca nu scriu:P.
Eu Craciunul o sa-l petrec alaturi de familie,de la ora 22:00 voi merge la colindat cu tinerii de la biserica.Revelionul il voi petrecere cu tinerii de la biserica:).Iar planuri pentru anul nou:sa pot sa fiu tare pentru pregatirile plecarii in Polonia,sa invat,sa merg la Timisoara si sa ma aproprii mai mult de Dumnezeu:).

PS.Iar cei care intrati si nu aveti blog,va rog sa va scrieti numele cand lasati comentariul ca sa stiu de la cine ii:P.Sarbatori fericite si Un An Nou Fericit!:)

2 comentarii:

  1. Craciunul o sal petrec alaturi de familia mea, posibil la Bistrita sau Cluj la sanius ♥ iar Revelionul il voi petrece cu Angela, Ovi, Casy, Vlad si Cristina la Cristina acasa. :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Craciun : Acasa singur probabil cu unii prieteni
    Revel: o sa ma distrez alaturi de Cristina,Vlad,Angela,Ovi,Flore.Sper sa fie suuuuuuuuuuuuuuuuuperrrrrrrr!!!!!<3<3<3..la ce distractie a fost ieri nu are cum s anu fie ok!!!

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri