01.03.2011

Evanghelizare Biserica Baptista Pecica


Luca 15:11

Unii oameni consuma foarte mult alcool si orice pacat in aceasta tara este rusine.Dumnezeu tanjeste ca noi sa venim la El.Dragostea lui Dumnezeu este foarte mare.Dumnezeu ne iubeste atat de mult incat pentru El nu conteaza cat trebuie sa astepte pana sa ajungem la El.
Pentru ca Dumnezeu ne-a iubit asa de mult,L-a dat pe singurul Lui Fiu sa moara pentru noi pe crucea grea.Nimeni nu detine monopolul asupra dragostei lui Dumnezeu.Uneori avem impresia ca harul lui Dumnezeu este scandalos.
Cui i s-a iertat mult, primeste mult iar cui i s-a iertat putin,primeste putin.Noi nu trebuie sa condamnam dragostea lui Dumnezeu.Dumnezeu nu iubeste femeile desfranate mai mult decat fariseii.Dumnezeu ne iubeste pe toti in mod egal.Tatal i-a aratat aceiasi mila si dragoste ca si celuilalt fiu al sau.Amandoi fii aveau dragostea tatalui lor.
Inima lui Dumnezeu e atat de mare incat noi toti avem un loc.Uneori ne este greu sa intelegem harul lui Dumnezeu.Mantuirea celor pierduti este o prioritate in agenda lui Dumnezeu.Concluzia celor 3 parabole este enuntata in Luca 15:10(oaia ratacita,banul pierdut si fliul risipitor).Domnul da ospat pentru fiul care vine acasa.Spune si tu:"Doamne,vin in casa Ta,nu mai ratacesc".
Daca ti-a fost frica de Dumnezeu sau L-ai considerat ca pe un om rau si batran,daca te-ai lepadat de Domnul,vin-o la El caci El te va imbratisa si te va mantui.Cu cat te duci mai departe de El,mergi spre distrugere.Oriunde ai fii,departe sau nu de casa.Domnul te cheama in casa Lui pentru ca numai El iti va da libertatea.
Multi si-L imagineaza pe Dumnezeu, un batran,rau si gata sa ne trazneasca.Multi oameni vin la Dumnezeu,dar ei pot avea o imagine rea si dezgustatoare cu privire la El.
Tu cum ti-L imaginezi pe Dumnezeu?:)

4 comentarii:

Lista mea de bloguri