26.04.2010

Iubirea:)



Iubirea este cel mai frumos sentiment si lucru pe care il poate simti si avea o persoana.A iubi este peste puterile noastre omenesti.Cand iubesti simti ca te afli in al 9-lea cer,ca plutesti undeva deasupra norilor sau simti fluturasi in stomac.
Iubirea poate fii cel mai puternic sentiment care poate invinge totul:cand cineva se opune relatiei dintre doua persoane sau relatiile la distanta.A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta.
Dumnezeu este iubire. Cand facem loc iubirii in sufletul nostru, practic ii facem loc lui Dumnezeu insusi.Daca Dumnezeu ar conditiona iubirea Sa de dragostea noastra pentru El, am sucomba cu totii intr-o clipa.
A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." - Balzac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri