01.06.2010

ziua copilului


Cu ocazia zilei de 1 iunie se organizeaza in fiecare an activitati distractive si semnificative zilei.Fiecare copil e liber sa vina sa participe.
Chiar
si cei care au depasit varsta de 18 ani in interiorul lor mai sunt copii deci mai au dreptul sa vina in parcul pentru copii,sa vada copii care se bucura de copilaria lor si sunt fericiti.
Azi,
in 1.iunie.2010 am fost impreuna cu colegele mele si alte eleve din scoala si profa noastra de psiho la Arad,la Polivalenta,unde au fost invitati mai multe scoli din Arad si cei mai importanti au fost copii cu dizabilitati din cadrul asociatiei Raza de soare din subcetate.
Au fost copii care au dansat dansuri de societate,
aerobic,breakdance pentru acesti copii iar tot ceea ce se vindea si se facea pentru invitati era doar cu 1 leu iar banii erau donati pentru acei copii minunati si cu nevoi speciale ce necesita multa dragoste si un zambet pe fata lor intristata.
A fost o zi
superba!!Merita traita clipa alaturi de acesti copii minunati care iti fac ziua mai frumoasa:).
La
multi ani tuturor copiilor mici si celor mari deoarece in sufletul lor mai sunt copii chiar daca la infatisare sunt diferiti!Ramaneti copii in adancul sufletelor voastre!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri